Glasmässa - "Mästarna bakom glaset"

20/09 2014

Utställningar på fyra platser - Södra Björstorps Säteri, Österlens Glashytta, Kronovalls Vinslott och Cocoon Meetings, Borråkra.

Utställare:

Ulla Forsell
Anna Linda Gabriel
Astrid Gate
Peter Hermansson
Kjersti Johannessen
Elna Jolom
Mats Jonasson
James Lethbridge
Robert Philips
Ebba von Wachenfelt
Josh Simpson
Davide Salvadore
Vidar Koksvik
Kari Håkonsen
Tanja Nivakoski
Peter Kuchinke

 

VERNISSAGE

Den 20 sept kl 10 startar utställningarna. Under dagen invigs de, alla på olika tider. Det finns platser kvar på bussen den 20 sept då man kan åka med runt till alla platserna och avsluta med en middag på kvällen på kronovalls slott. Middagen kan alla boka separat och den är kl 18 den 20 sept. Alla bokningar och förfrågningar görs per telefon på 0414-73125 eller mail: marianne@osterlensglashytta.se

Den 27/9, 11/10, 1/11 har vi workshops/shower både på kvällen och på dagtid. För mera info följ det på hemsidan www.glasriketsverige.se

 

VERNISSAGEBUSS DEN 20/9
Vernissagebussen tar oss runt på vernissage den 20 september till 4 utställningar. Under resans gång bjuds förtäring av mat och konstprat. Vi kommer att färdas genom byar och över kullar till platser ni inte trodde fanns. Avslutar gör vi på Kronovalls vinslott med en buffé på kvällen. Mera info hittar ni under fliken vernissagebuss i menyn.

WORKSHOPS
Under 3 helger med start den 27/9 ges workshops av konstnärer och glasmästare. Ni bjuds på en uppvisning och kunskap. I samband med workshopsen kommer verken som tillverkas då att auktioneras ut.

Vi har öppet tors-sön kl 10.00-16.00 t.o.m. 2 nov.

Publicerad: 14-09-14 18:48
av Kristin Rapp

Bookmark and Share